Bu odadaki her şey çikolata

Bu odadaki her şey çikolata

DÜNYA Haberleri

Beyaz Rusya'nın (Belarus) başkenti Minsk'te bir alışveriş merkezinde tamamen çikolatadan yapılmış mobilyalarla döşenmiş bir oda yapıldı.

Beyaz Rusya'nın (Belarus) başkenti Minsk'te bir alışveriş merkezinde tamamen çikolatadan yapılmış mobilyalarla döşenmiş bir oda yapıldı. 20 metrekarelik odada görülen her eşya yenilebiliyor.

Odada çay fincanlarından şömineye kadar her şey çikolatadan yapıldı. Heykeltıraş Elena Kliment, odada 600 kilo Belçika çikolatası kullandı. Çikolata döşeli oda 2,5 ayda yapıldı.

##tgvideo##

Oda 14 Nisan'a kadar ALL isimli alışveriş merkezinde sergilenecek. Daha sonra eşyalar küçük parçalara bölünerek ziyaretçilere ikram edilecek.

Şubat 2011'de de Mindaugas Tendziagolskis isimli sanatçı, Litvanya'nın Vilarus şehrinde 300 kilo çikolata kullanarak bir yemek odası yapmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...