Aslında 27 yaşında! Çocuk gibi görünüyor, kimse iş vermiyor

Düzenleyen:
Aslında 27 yaşında! Çocuk gibi görünüyor, kimse iş vermiyor

DÜNYA Haberleri

İş arayış hikayesini TikTok'ta anlatan Çinli Mao Sheng'in hikayesi viral oldu. Sheng, 27 yaşında ancak çocuk gibi görünüyor. Talihsiz genç, bu durumdan dolayı iş bulamadığını ifade etti.

Çin’in Dongguan şehrinde yaşayan Mao Sheng, 27 yaşında ama çocuk gibi görünüyor. Gönderdiği CV’ler iş yerleri tarafından kale alınmayınca Mao bir türlü iş bulamadı. Babası felç geçirdiği için ailesinin geçimini sağlamak üzere çalışmak zorunda olduğunu belirten Mao, sıkıntısını sosyal medyada gündeme getirdi.

TİKTOK'TA VİRAL OLDU

Şirketlerin yaşıyla ilgili yalan beyanda bulunduğunu düşündüğünü, Çin’de çocuk işçi çalıştırmaya ağır cezalar uygulandığı için de kendisini işe almaya çekindiklerini ifade eden Mao’nun iş arayış hikayesini anlattığı videosu TikTok’ta viral oldu.

Videonun yayımlanması sonrasında birkaç şirket Mao’ya iş teklifinde bulundu. Başka bir videoda da Mao’nun bu tekliflerden birini kabul ettiği ve işe başladığı belirtildi.

Aslında 27 yaşında! Çocuk gibi görünüyor, kimse iş vermiyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...