ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü 11 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü 11 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'ne bağlı Philadelphia şehrinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

ABD'de saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Ülke Teksas'taki saldırının izleri henüz silinememişken yeni bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. ABD'nin Philadelphia şehrinde dün gece düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'ne bağlı Philadelphia şehrinde dün gece saatlerinde bir caddede silahlı saldırı düzenlendi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Polis yaptığı açıklamada, olay nedeniyle 2’si erkek 1’i kadın olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Polis Müfettişi D. F. Pace açıklamasında, bir polis memurunun silahlı saldırıyı düzenleyen bir kişiye ateş ettiğini ancak kişinin vurulduğuna dair herhangi bir bilgi olmadığını belirtti.

Müfettiş Pace ayrıca olay yerinde 2 tabancanın ele geçirildiğini ve polisin caddedeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyeceğini ifade etti.

'SADECE ÇIĞLIKLAR DUYDUM'

Görgü tanıklarından biri olan 23 yaşındaki Joe Smith, silahlı saldırı başladığında olay yerinden sadece 10 metre uzakta olduğunu aktardı ve "Ateş açılmaya başladığında hiç durmayacak gibi geldi. Sadece çığlıklar duydum" ifadelerini kullandı.



 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...