ABD’de dehşete düşüren trafik kazası

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
ABD’de dehşete düşüren trafik kazası

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

ABD'nin Minnesota'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarparak alev aldı.

ABD’nin Minnesota eyaletinde görenleri dehşete düşüren bir trafik kazası meydana geldi. Kamyon kara yolunda ilerlerken sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, yan yoldan hızla ana yola kayarak  kamyona çarptı. Sürücüsünün muvazenesini kaybetmesiyle kamyon yalpalayarak yol kenarındak bariyerlere bindirdi.

ABD’de dehşete düşüren trafik kazası

KAZAYI HAFİF YARALI ATLATTI

Görenler kamyon aşağıdaki yola düşmediği için sevinirken araç bir anda alevler içinde kaldı. Daha sonra kamyondan kesif dumanlar yükseldi. Feci kazanın görüntülerini yayımlayan polis, şans eseri her iki aracın sürücüsünün de olayı hafif yaralarla atlattığını bildirdi. Polis, olayın otomobilin sürücüsünün sürüş bozukluğundan kaynaklandığını bildirdi.

ABD’de dehşete düşüren trafik kazası

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...