ABD Esad'a inanmıyor, 'Taahhütleri konusunda kuşkularımız var'

ABD Esad'a inanmıyor, 'Taahhütleri konusunda kuşkularımız var'

DÜNYA Haberleri

ABD Dışişleri Bakanlığı,Rusya'nın Suriye'nin kimyasal silahlarıyla ilgili açıklamasına ilişkin Esad'ın taahhütleri konusunda kuşkularının olduğunu söyledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Harf, Rusya'nınSuriye'ninkimyasal silahlarıyla ilgili açıklamasına ilişkin Esad rejiminin taahhütleri konusunda ciddi kuşkularının olduğunu söyledi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, Rusya'nın Suriye'nin kimyasal silahlarıyla ilgili açıklamasıyla ilgili olarak, söylemlerin içeriğine bakacaklarını ama son iki yılda Esed'in söylediklerinin tersini yaptığını, Esed rejiminin taahhütleri konusunda ciddi kuşkularının olduğunu söyledi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Harf, Rusya'nın teklifinin sadece ABD'nin askeri eylem kararı sonrasında ortaya çıktığını belirterek, bu nedenle Kongre'nin askeri güç kullanma tasarısını geçirmesinin daha önemli hale geldiğini kaydetti. Harf, ayrıca Rusya ve Suriye tarafından diğer bir oyalayıcı taktik istemediklerini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...