Zonguldak'ta bayram günü tedirgin eden gelenek! Silahlar konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zonguldak'ta bayram günü tedirgin eden gelenek! Silahlar konuştu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'taki bayram sabahı silah atma geleneği her bayram olduğu gibi bu bayramda yerine getirildi. Silah sesleri şehirde yankılanırken o anlar kameraya anbean yansıdı.

amazan ayının bitmesiyle bayrama kavuluşuldu ancak sabah saatlerinde atılan silahlar yürekleri ağza getirdi. Zonguldak'ta her sene abyramda silah sıkma geleneği oluyor ve bu gelenek bugünkü bayramda da devam etti.

SİLAHLAR SUSMADI

Şehrin dört bir yanından silah sesleri yükseldi. Kent merkezinde bayram namazının ardından silah sesleri yükseldi. Şehrin dört bir yanında silahlar susmazken, polis ekipleri ise ihbarlar üzerine harekete geçti. 

BALKON VE KAPILARA ÇIKARAK SIKTILAR

Vatandaşlar evlerinin balkonlarına ve kapı önlerine çıkarak silahlarını ateşledi. Polis ekipleri ise ihbarlar üzerine silah seslerinin duyulduğu bölgelerde çalışma başlattı.

llerindeki silahları art arda ateşleyen vatandaşlar, geçmişten günümüze devam eden bayram adetini yerine getirdi. Aralıksız duyulan silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...