Zincirleme kaza kameraya böyle yansıdı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Zincirleme kaza kameraya böyle yansıdı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şile otobanında aşırı süratli giden bir sürücünün neden olduğu zincirleme trafik kazası araç içi kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Aniden direksiyonu sağa kıran sürücünün neden olduğu kazada, arkadan gelen üç otomobilin ardı ardına birbirine girdiği görüldü.

Şile otobanında süratle ilerlerken zincirleme kazaya neden olan otomobil, bir başka otomobilin güvenlik kamerasına takıldı. İddiaya göre, trafiği tehlikeye düşüren ve süratli olduğu gözlenen bir otomobil, sol şeritten ilerlerken önündeki otomobilin ani freni üzerine bir anda direksiyonunu sağ şeride kırdı.

Bunun üzerine arkasından gelen üç otomobilde ardı ardına birbirine girdi. Otomobiller çarpanın da etkisiyle çelik bariyerlere çarparak güçlükle durabildi. Yaşanan kaza anı ise arkadan gelen bir otomobilin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öğlen saatlerinde yaşanan ve şans eseri yaralanan kimsenin bulunmadığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...