Zeynep Osman: Tek kalsam bile pes etmeyeceğim

Zeynep Osman: Tek kalsam bile pes etmeyeceğim

YAŞAM Haberleri

Şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Zeynep Osman, New York'taki kiralık daireden kendisini atmak isteyen ev sahibine meydan okudu.

Osmanlı padişahlarından II. Abdülhamit'in torunu şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Sultan Zeynep Osman, New York'un Lexington Caddesi üzerinde bulunan ve 2009 yılında 97 yaşında vefat eden eşinin 1945'te yerleştiği dairede yaşayan Sutan Zeynep, 3 yıl önce yeni ev sahibi Avi Dishi ile girdiği hukuk mücadelesini anlattı. Zeynep Osman, evin çöken banyo tavanı sebebiyle ilk davanın kendisi tarafından açıldığını söyledi. Sultan Zeynep, evin bulunduğu apartmanı 10.1 milyon dolara aldığı bilinen Dishi'nin de önceki ev sahibi gibi ilk iş olarak kendisini evden çıkartmak istediğini ifade ederek, "Beni eşi ölmüş tek başına yaşayan bir kadın olarak gördüğü için kolayca evden çıkartabileceğini düşündü. Ben tek başıma olabilirim ama hakkımı korumayı da bilirim" dedi. Avukatı Maddy Tarnofsky ile yürüttüğü hukuk sürecinde geldikleri noktada, hakimin 'aleyhte' verdiği karara üst mahkemede itiraz ettiklerini belirten Zeynep Osman, "Tavanın başıma çökmesinden itibaren devamlı bir hukuki mücadele içindeyiz. Tatsız bir durum. Beni rahatsız eden bir durum ama yapacak başka bir şey yok. Mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...