Yurttan kar manzaraları...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yurttan kar manzaraları...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da gece başlayan kar yağışı şehri beyaza bürürken, yurt genelinde etkili olan kar yağışı birbirinden güzel manzaralar oluşturdu.

Ülke genelinde etkili olan soğuk hava yağışlı hava Başkent'te gece kendini kar yağışı olarak gösterdi. Özellikle şehrin Çankaya ve Keçiören gibi yüksek ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle sokaklar beyaza bürünürken kapalı yol bulunmadığı öğrenildi.

Yurttan kar manzaraları...

Yurt genelinde ise kar yağışı Ordu, Muş, Bolu, Bayburt, Ardahan, Elazığ gibi illerimizde etkili oldu.

Ordu’nun yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı, kentin şehir terası olan Boztepe’de kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Yurttan kar manzaraları...

 Muş’ta ise iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 151 köy yolundan 143’ü yeniden ulaşıma açıldı.

Yurttan kar manzaraları...

Bayburt'ta da bir süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak hava, dün geceden itibaren yerini soğuk hava ve kar yağışına bıraktı. Yağışla birlikte kar kalınlığı kent merkezinde 5 santimetre, yüksek kesimlerde ise yer yer 50 santimetreye ulaştı.

Yurttan kar manzaraları...

Bolu’da ise hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Kar yağışının etkili olduğu Yedigöller Milli Parkı yolu tatilcilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için araç geçişine kapatıldı.

Yurttan kar manzaraları...

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...