Yumurta toplamaya gitti, gördüğüne inanamadı! Saklamaya karar verdi: Daha önce hiç karşılaşmadım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yumurta toplamaya gitti, gördüğüne inanamadı! Saklamaya karar verdi: Daha önce hiç karşılaşmadım

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bingöl’de sabah saatlerinde tavuk kümesinden yumurta toplamaya giden ev sahibi karşılaştığı manzara ile şoke oldu. Tavuklardan birinin vazo desenli yumurta yumurtladığını gördü.

Daha önce farklı farklı şekillerde yumurtalar, yumurta içinden yumurta çıkması gibi pek çok olay yaşanmıştı ancak Bingöl'de görülen bu yumurta görenleri şaşırttı ve hayrete düşürdü resmen. Merkeze bağlı Kültür Mahallesi’nde bahçelerinde 20 adet tavuk besleyen bir aile, bir yumurtanın üzerinde vazo deseni görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Yumurta toplamaya gitti, gördüğüne inanamadı! Saklamaya karar verdi: Daha önce hiç karşılaşmadım

VAZO DESENLİ YUMURTAYI GÖRÜNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

Birkaç gün önce ailenin kızlarından Büşra Koçlardan, sabah tavukların verdiği yumurtaları toplamaya gitti. Yumurtaları eve getiren Koçlardan, daha sonra onları yıkamak istedi ancak bir yumurtanın üzerinde bulunan deseni görünce şaşlık yaşadı.

Yumurta toplamaya gitti, gördüğüne inanamadı! Saklamaya karar verdi: Daha önce hiç karşılaşmadımTavuklardan birinin yumurtladığı yumurta üzerinde vazo desenini yıkamasına rağmen çıkmayınca, yumurtayı saklamaya karar verdi. Fotoğraf-İHA

'YIKAMAMA RAĞMEN ÇIKMADI'

İlk defa böyle bir durum ile karşılaştığını aktaran Koçlardan, “Kümese yumurtaları toplamaya geldim. 20’ye yakın tavuğumuz var, yumurtaları toplamaya gelince fark etmedim, eve götürüp yıkayınca fark ettim. Yumurtanın üzerinde vazo deseni vardı, yıkadık çıkmadı.

'SAKLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ'

Deterjanla yıkadık yine çıkmadı. Bunu saklamayı düşünüyoruz. Daha önce yumurta topladım ama böyle bir şey ile karşılaşmadım, görünce bayağı şaşırdım” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...