Yüksekova'da yapıştırıcı kutularından patlayıcılar ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yüksekova'da yapıştırıcı kutularından patlayıcılar ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyon kapsamında yürütülen arama tarama faaliyetinde, küçük yapıştırıcı kutuları kullanılarak hazırlanmış patlayıcılar ile bir çuval amonyum nitrat ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 14 Mart'ta başlatılan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu kapsamında bölgedeki el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesine devam ediliyor. Yürütülen arama tarama faaliyeti sırasında tüneller ve evlerin duvarları yıkılarak oluşturulmuş çok sayıda geçit tespit edildi.

Küçük yapıştırıcı kutularından patlayıcı

Küçük yapıştırıcı kutuları ile mutfak tüpleri kullanılarak hazırlanmış el yapımı patlayıcıların ele geçirildiği arama tarama faaliyetinde, araç geçişi sırasında patlatılmak için özel olarak hazırlanmış düzenek ve bir çuval amonyum nitrat da bulundu.

Oy pusulasına benzeyen kağıtlar ele geçirildi

Faaliyetlerde, aralarında HDP logosunun altında "evet" mührünün olduğu oy pusulasına benzeyen kağıt parçaları, bölücü terör örgütü ile Barış ve Demokrasi Partisi'ne ait rozetler de ele geçirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...