Yozgat'ta araçlar kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yozgat'ta araçlar kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yozgat’ta otomobil ile hafif ticari araç feci şekilde çarpıştı. Korkunç kazada sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Yozgat-Kayseri karayolu Yenipazar beldesi yakınlarında resmen can pazarı yaşandı. Abdülkerim Karatarla (62) yönetimindeki otomobil ile Alaeddin Atik (57) yönetimindeki hafif ticari araç, Yozgat-Kayseri karayolu Yenipazar beldesi yakınlarında feci bir şekilde çarpıştı.

Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. 

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri  otomobil sürücüsü Abdülkerim Karatarla ile hafif ticari araçtaki Fuat Atik, olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.  Hafif ticari araç sürüsü ile araçta bulunan E.A. (20), G.A. (59) ve H.A. ise yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...