Yozgat’ı fırtına vurdu: Çatılar uçtu, araçlar hasar gördü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yozgat’ı fırtına vurdu: Çatılar uçtu, araçlar hasar gördü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yozgat'ta etkili olan şiddetli fırtına sonucu çok sayıda binanın çatısı uçarken 25’e yakın araçta hasar oluştu.

​Fırtınanın en şiddetli olduğu bölge Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi oldu. İlçede Seyrantepe Mahallesi TOKİ Konutlarında 3, Emek Mahallesinde 2 apartman olmak üzere 5 ayrı apartman ve Sanayi Sitesinde bulunan 4 ayrı iş yerinin çatısı fırtına nedeniyle uçtu. Akdağmadeni ilçesinin yanı sıra Sorgun ve Sarıkaya ilçelerinde de birer apartman olmak üzere toplam 11 ayrı apartman ve iş yerinin çatısı uçtu. Çatıdan kopan parçalar da apartman önlerinde park halinde bulunan 25’e yakın araçta hasar oluşturdu.

Yozgat’ı fırtına vurdu: Çatılar uçtu, araçlar hasar gördü

Bölgede Akdağmadeni Belediyesi ve AFAD İl Müdürlüğü ekiplerince hasar tespit çalışması başlatıldı. Diğer taraftan belediye ekipleri de çatıdan uçan parçaları temizleme çalışması yaptı.

ÇOK SAYIDA ARAÇ HASAR GÖRDÜ
Yozgat Valisi Ziya Polat olay sonrası hasarın en fazla olduğu Akdağmadeni ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Ziya Polat, en büyük tesellinin can kaybı olmadığını söyledi. Vali Polat, şiddetli fırtına sonrası Akdağmadeni ilçesinde çok sayıda çatının uçtuğunu ve 25’e yakın araçta maddi hasar oluştuğunu da dile getirdi.

Yozgat’ı fırtına vurdu: Çatılar uçtu, araçlar hasar gördü

TOKİ sakini Uğur Karaaslan isimli vatandaş şiddetli rüzgar nedeniyle mahallelerinde çatıların uçtuğunu ve araçlarına zarar verdiğini söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...