Yolun ortasında kanlı infaz

Düzenleyen:
Yolun ortasında kanlı infaz

YAŞAM Haberleri

İzmir'de trafikte tartıştıkları aracı takibe alan şüphelilerin, ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Feci olay İzmir'in Buca ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde Şehmuz Devrin (30), trafikte seyir halindeki diğer araç içerisindeki şoförle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile birlikte, diğer araçtaki şoför Şehmuz Devrin yönetimindeki aracı takibe alarak ateş açtı.

KURŞUN YAĞMRUNA TUTTU
Mustafa Kemal Mahallesi 686/2 Sokak’ta aracın yanına yaklaşan şüpheliler bir anda silah ile ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucu otomobil içerisinde bulunan Şehmus Devrin vücuduna isabet eden mermiler ile yaralanırken, araç içerisinde bulunan bir kişi de belirlenemeyen sebepten yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince araçta bulunan kimliği belirsiz kişi ayakta tedavi edilirken, ağır yaralı durumdaki Şehmus Devrin ambulansa alınarak Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Devrin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR
Öte yandan, olayı duyarak hastaneye gelen Devrin’in yakınları acı haberi duyunca sinir krizleri geçirirken, olay yerinden kaçan şüphelilerin aracı 686/48 Sokak ile 686/27 Sokak kesişiminde bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri her iki araçta da incelemelerde bulunurken, polis ekiplerinin saldırganların kimliklerini belirleme ve yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...