Yolun karşısına geçmek isterken öldü

Düzenleyen:
Yolun karşısına geçmek isterken öldü

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de 68 yaşında olduğu öğrenilen yaşlı adam, karşıda karşıya geçmek istediği esnada bir otomobilin çarpması üzerine hayatını kaybetti.

Trafik kazası, bu defa Kırıkkale'de bir canın hayattan kopmasına sebep oldu. 68 yaşındaki yaşlı adam, yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada seyir halindeki bir aracın kendisine çarpması üzerine olay yerinde öldü. Feci kaza sonrası bölgede trafik kilitlendi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
D.S. idaresindeki otomobil, Kırıkkale-Samsun kara yolu Yüksek İhtisas Hastanesi yakınlarındaki üst geçidin bulunduğu noktada yolun karşısına geçmeye çalışan İ.Ç'ye (68) çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

İ.Ç'nin cenazesi incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan kara yolunun Kırıkkale istikametinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...