Yolcu otobüsü 500 metre kaydı, içindekiler ölümden döndü

Düzenleyen:
Yolcu otobüsü 500 metre kaydı, içindekiler ölümden döndü

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ta meydana gelen kazada yolcu otobüsü buzlanan yolda 500 metre kaydıktan sonra kamyonete çarparak durabildi. Otobüste bulunan 25 yolcu ise şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Zonguldak'ta yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. 25 yolcusu olan otobüs karlı yolda 500 metre kaydıktan sonra bir kamyonete çarparak durabildi. Kazada kimsenin yaralanmaması ise sevindirdi. Korkutan kaza, akşam saatlerinde Zonguldak-Ereğli yolu Elmacı mevkiinde meydana geldi.

Yolcu otobüsü İzmit’ten Zonguldak’a doğru yola çıktı. M.A. yönetimindeki 42 KG 036 plakalı yolcu otobüsü, aşırı buzlanma nedeniyle 500 metre kaydı. Kontrolden çıkan otobüs 74 AY 165 plakalı kamyonetle çarpıştı. Büyük bir faciadan dönülen kazada yolcular büyük panik yaşadı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken yolcu otobüsünde maddi hasar meydan geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yolcular başka otobüsle Zonguldak’a taşındı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...