Yolcu minibüsü tırla çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yolcu minibüsü tırla çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yolcu minibüsünün tırla çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Hakkari-Yüksekova kara yolu Beşatlı köyü yakınlarında Van'a giden yolcu minibüsü, sis nedeniyle görüş mesafesinin 15 metreye kadar düştüğü yolda, karşı yönden gelen tırla çarpıştı. 

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri de yaralıları minibüsten çıkararak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi Yüksekova Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yolcu minibüsü tırla çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Valilikten yapılan açıklamada, saat 09.00 sıralarında Hakkari-Yüksekova kara yolunda yolcu minibüsü ile tırın çarpışması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, "Kazayla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeten vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Yolcu minibüsü tırla çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...