Yer Kuzey Marmara Otoyolu: İşçileri taşıyan servis alev alev yandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yer Kuzey Marmara Otoyolu: İşçileri taşıyan servis alev alev yandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Havalimanı’nda çalışan işçileri taşıyan servis Kuzey Marmara Otoyolu’nda bilinmeyen bir nedenle seyir halindeyken yanmaya başladı. Otobüsteki işçiler kendilerini dışarı attı. Aracın zamanında boşaltılması ile faciadan kıl payı dönüldü.

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki olay saat 00.00 sıralarında İkitelli gişeleri yakınında meydana geldi. Havalimanından çalışanları getiren servis otobüsü bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

KENDİLERİNİ DIŞARI ATTILAR

Otobüsün içindeki çalışanlar panikle kendilerini dışarıya atarken, alevler kısa sürede büyüyerek tüm otobüsü sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

YANGIN GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için trafiği bir süre kapattı. Yangını güçlükle kontrol altına alan itfaiye ekipleri uzun süre soğutma çalışması yaptı. Yangının tamamen söndürülmesi üzerine polis ekipleri trafiği tekrar açtı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...