Yeni sezon tesettür modası çok çeşitli

Düzenleyen:
Yeni sezon tesettür modası çok çeşitli

YAŞAM Haberleri

Her sene olduğu gibi bu yıl da birbirinden değişik tesettür giyim kuşamları hanımların oldukça fazla bir şekilde ilgisini çekecek gibi duruyor.

Özelikle de bu yıl her türlü tesettür modası adına birbirinden farklı renk seçenekleri sayesinde hanımlar bu yazı oldukça şık ve rengârenk geçirecekler. Giyimlere örnek olma açısından ilk olarak yazları en çok aranan ve hanımların büyük bir özen gösterdikleri giyimlerden bahsetmek gerek. O da hiç şüphe yok ki birbirinden farklı model seçenekleri içerisindeki abiye çeşitleridir. Özellikle yaz ayıları geldiği zaman birbirinden farklı abiye çeşitlerini hanımlar oldukça fazla araştırılar. Bu nedeni ise herkesin bildiği üzere düğün ya da nişan ve söz gibi özel davetlerdir.

Özel abiye çeşitleri modelleri

Ve daha bunun gibi birçok değişik davet için abiye modelleri hanımlar adına vazgeçilmezdir. Bu ya ise hanımlar ve renk seçeneği ve model fırsatı hem de en uygun fiyat avantajları ile büyük bir fırsat yakalamış durumda. Renk olarak ise mor ya da krem rengi ile birlikte pudra ya da yeşil renkleri bu yaz oldukça moda. Aynı zamanda her sen olduğu gibi bu yıl da hanımlar açısından siyah rengi yine en moda abiye renkleri olarak ön plana çıkmaktadır. Bunun içerisinde model olarak ise daha çok belden kuşaklı ve alt üst olarak iki farklı model seçenekleri en fazla rağbet gören modellerdir. Renk olarak ise ortak açıdan yine aynı renk tonları bluz ya da etek şallar için de geçerli olmaktadır.

Farklı giyim örnekleri

Özellikle de değişik bluz ve son derece hoş birbirinden değişik pantolon çeşitleri ile yapılacak olan bir kombin bu sene hanımların en fazla en fazlar dışarı çıkarken tercih edeceği giyim örnekleri arasında yer almaktadır. Diğer bir yandan fiyat olarak da bu sene hanımlar büyük bir avantaj yakalayacaklar gibi görünüyor. Her tesettür giyim örnekleri büyük bir çeşit içerisinde oldukça uygun fiyatlı olarak hanımlara sunulmuş durumda. Bu sayede birçok farklı zevklere sahip hanımlar birbirinden değişik giyim modellerinden bir tane yerine birden fazla satın alarak dolaplarını süsleyebilirler. Farklı tür giyim çeşidi olarak da birbirinden değişik tunik örnekleri de yine bu yıl en şık modelleri ile hanımlara sunulmuş durumda.

Değişik aksesuar çeşitleri

Tüm bu giyim çeşitlerinin yanı sıra elbette bütün bu giyimleri süsleyecek olan aksesuar çeşitleri de yine birbirinden şık görünümleri ile tüm hanımları beklemektedir. Bunları içerisinde bileklik ya da küpe ve kolay çeşitleri özellikle bu sezon gümüş olarak en fazla rağbet gören aksesuar çeşitleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda birbirinden farklı giyim çeşitleri için tokalı kemer çeşitleri de tüm elbiselerin üzerinde görünecek. En çok da iç kısmında görünmeden duran kemer çeşitleri ile gece davetleri adına giyilecek olan abiye ya da diğer elbise modelleri hanımların en çok tercih edeceği giyimler arasındadır.

Özellikle tesettürlü hanımlar adına hazırlanan birbirinden şık ve hoş şal ve eşarp modelleri hem de baş içi hem de omuz kısmına atmak adına birbirinden değişik modeller ile tüm hanımların dolaplarını süsleyecek. Üstelik bu yılın değişik bağlama yöntemleri ile hanım her seferin değişik bir şal ya da eşarp çeşidini farklı bir bağlama yöntemi ile kullanabilecektir. Renk çeşitleri olarak ise siyah, altın sarısı ve turuncu ile beyaz ve kiremit rengi gibi renk modelleri bu yaz en fazla hanımlar tarafından ilgi görecek olan çeşitler arasında bulunmaktadır.

 Kaynak : www.modamerve.com

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...