Yedikleri dondurmanın parasını isteyen dondurmacıya tüfekle ateş açtı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yedikleri dondurmanın parasını isteyen dondurmacıya tüfekle ateş açtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun Bafra'da üç arkadaş, dondurma yiyip hesabı ödemeden kalktı. Dükkan sahibi parayı isteyince içlerinden biri tüfekle dehşet saçtı.

Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden üç arkadaş, Mevlana Mahallesi, Güvercin Sokak'ta bulunan bir dondurmacıya gitti. Gençler, burada dondurma yedikten sonra adisyonun arkasına "Çektiğin fotoğrafa say" yazıp iş yeri sahibi O.N'ye verdi. O.N, müşterilere hesabı ödemelerini söyledi. Ancak şahıslar, parayı vermeyip araçlarına atlayıp gitti.

Yedikleri dondurmanın parasını isteyen dondurmacıya tüfekle ateş açtı

Bu olaydan bir saat sonra içlerinden N.G.Ç. tek başına iş yerine geldi. Arabadan tüfekle inen şahıs, dükkana doğru 2 el ateş etti. Bu esnada olay yerinden geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliğinde görevli polis memuru, "dur" ihtarında bulundu. Bu uyarıyı dikkate almayan saldırgan, hızla kaçtı. Şüpheli kısa sürede yakalanırken saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...