Yaz Kur'an kurslarında yaş sınırı olmayacak

/ Kaynak: CHA
Yaz Kur'an kurslarında yaş sınırı olmayacak

YAŞAM Haberleri  / CHA

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kurslarına kayıtlar başladı. Kur'an kurslarına kayıt için yaş ve okul şartı aranmayacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kurslarına kayıtlar başladı. Üç dönem halinde düzenlenen kurslarda ilk ders 24 Haziranda başlayacak. 23 Ağustosta sona erecek. Kur'an kurslarına kayıt için yaş ve okul şartı aranmayacak. Her yaştan vatandaş, kurslarda eğitim alabilecek. Kur'an eğitiminin yanı sıra temel dini bilgiler, siyer ve ahlak derslerinin de yer alacağı kurslarda, Diyanet İşleri Başkanlığı, Dinimi Öğreniyorum ve Kur'an öğrenme CD'lerini ücretsiz olarak öğrencilere dağıtacak. Kurs süresince il spor müdürlükleri işbirliğiyle öğrencilerin çeşitli alanlarda spor yapmalarına da imkan sağlanacak. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...