Yaya geçidini kullananlara 'Plajda yürür gibi yürümeyin' dedi, yumruklu saldırıya uğradı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Sarıyer'de yaya geçidinden geçenlere "Plajda yürür gibi yürümeyin" diyen İETT şoförü, yumruklu saldırıya uğradı. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Sarıyer’de seyir halinde olan İETT otobüsünün şoförü, yaya geçidinde yol vermediği şahısların saldırısına uğradı. Otobüse tekme atan saldırganlar, “Plajda yürür gibi yürümeyin” diyen sürücüye ise yumrukla saldırarak burnunu kırdı. Yaralı şoför hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan saldırganlar serbest bırakıldı. 

Olay, geçtiğimiz cuma günü saat 16.00 sıralarında Sarıyer Piyasa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Tuzla’dan Sarıyer’e akraba ziyaretine gelen 2 arkadaş, yaya geçidinde geçmek için refüjde beklemeye başladı. Yolun karşısına geçmek için hamle yapan 2 arkadaş, o esnada seyir halinde olan İETT otobüsünün geldiğini görünce geri adım attı. İETT şoförü de frene basınca şahıslar, otobüse tekme attı. Şahıslarla arasında çıkan tartışmada şoför, “Tamam kardeşim kusura bakma, siz de plajda yürür gibi yürümeyeceksiniz, hatırlatayım” dedi. Şahısların cevap vermesi üzerine şoför camdan kafasını çıkartarak, “Yürü git be, terbiyesizlik yapma” diyerek tepki gösterdi.

"PLAJDA YÜRÜR GİBİ YÜRÜMEYİN" 

Ardından şahıslardan biri İETT şoförünün yüzüne dışarıdan yumruk attı. Yüzünü darbe alan şoför ayağa kalkarak karşılık vermeye çalıştı. Otobüste bulunan yolculardan biri, “Yapmayın beyler” diyerek tarafları ayırmaya çalıştı. Küfürleşmelerin üzerine saldırganlar, içeriye girerek şoförü daha fazla darp etmek istedi. Ancak şahıslar, kapıların kapalı olması nedeniyle içeriye giremedi. Yolcular ise büyük panik yaşadı.

SALDIRGANLAR SERBEST BIRAKILDI 

Saldırı sonucu burnu kırılan İETT şoförü hastaneye kaldırılırken, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Sarıyer polisi 2 saldırganı gözaltına aldı. Öte yandan saldırı sırasında aracın arka camının da kırıldığı görüldü.

Emniyette ifadeleri alınarak, “kasten yaralama”, “mala zarar verme”, “tehdit ve hakaret” suçlarından adli işlem yapılan 2 saldırgan, adliyeye sevk edildi. Şahısların savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...