Yaya geçidinde 5 araç birbirine girdi

Düzenleyen:
Yaya geçidinde 5 araç birbirine girdi

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde 5 araç birbirine girdi. Kaza sonrası birbirine giren araçlar ayrılamazken bir kişi de yaralandı.

Kaza; Hasan Fehmi Boztepe Caddesi Manavgat Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi.

YAYAYA YOL VERDİ
Çakalderesi istikametinden Manavgat şehir merkezi istikametine seyir halindeki E.M.’nin kullandığı otomobil, ardından gelen E.A.’nın kullandığı, N.K.’nın kullandığı otomobil ve H.K.’nin kullandığı otomobiller Manavgat Emniyet Müdürlüğü önünde yolun karşısına geçmekte olan yayalara yol vermek için durdu.

Yaya geçidinde 5 araç birbirine girdi

ARAÇLAR AYRILAMADI
Bu sırada, arkalarından gelen ve hızlı olduğu bildirilen M.C.Ö.’nün kullandığı araç, duran araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle önde bulunan 2 araç yaya geçidinden ileri geçerek durabilirken, arkalarındaki araçlar ise tüm çabalara rağmen birbirinden ayrılamadı.

Yaya geçidinde 5 araç birbirine girdi

Kazada yaralanan araç sürücülerinden E.A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Trafiğin uzun süre aksadığı kaza, yol kenarındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...