'Yavaş ve Savaş' CHP'yi karıştırdı!

'Yavaş ve Savaş' CHP'yi karıştırdı!

YAŞAM Haberleri

Ankara'da Mansur Yavaş'a, Hatay'da ise Lütfü Savaş ismine tepki var: 6 ay sonra istifa ederlerse hesabı kim verecek? Bari Hakan Şükür'ü de aday gösterelim.

CHP'de, MHP kökenli Mansur Yavaş'ın Ankara'dan, eski AK Partili Lütfü Savaş'ın ise Hatay'dan aday gösterilmesi Parti Meclisi'nde sert tartışmalara neden oldu. CHP'nin 470 civarında belediye başkan adayını belirlemek için toplandığı PM toplantısında nbsp;bazı üyeler sağ görüşlü adaylara karşı çıktı. Adı Ankara adayı olarak anılan Muharrem İnce, Yavaş'a karşı çıkarken, 'İlke' vurgusu yaptı. "O zaman Sakarya'dan da Hakan Şükür'ü aday gösterelim" dedi. Yavaş'ı kastederek, "Seçimi kazandığını düşünelim. 6 ay sonra 'CHP'liler benden büfe istiyor, kadro istiyor, zaten doku uyuşmazlığımız var' deyip giderse bunun hesabını kim verecek" diye sordu. İkinci pürüz Hatay'da çıktı. İlk oylamada sonuç alınamadı, Kılıçdaroğlu'nun ağırlığını koymasıyla Lütfü Savaş'ın adaylığı kesinleşti. nbsp;Şükran Kaban/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...