Yattığı bankta ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yattığı bankta ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya’da en işlek caddesinde bir bankta ceset bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre bir süre titreyen sonra da hareketsiz bir şekilde bankta yatan şahsın kimliği tespit edildi.

Malatya’nın kent merkezinde en işlek noktalarından biri olan Soyhan Parkı’nda öğlen saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre bölgede bulunan banklardan birinde bir şahsın hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Görgü tanıkları şahsın saat 10.00 civarında banka uzandığı ve titrediğini söyledi.

Yattığı bankta ölü bulundu

BANKTA HAYATINI KAYBETTİ

Alkol komasını girerek hayatını kaybettiğini değerlendirilen şahsın cenazesi, cumhuriyet savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın kimliğinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yattığı bankta ölü bulundu

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Malatya’da park içerisinde yattığı bankta ölü bulunan şahsın 52 yaşındaki Kemal Karaaslan olduğu belirlendi. Cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Karaaslan’ın girdiği alkol koması sonucu hayatını kaybettiği ileri sürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...