Yaşar Nuri Öztürk'ün 12 kilo fazlası varmış

Yaşar Nuri Öztürk'ün 12 kilo fazlası varmış

YAŞAM Haberleri

Hakkında 'Gün geçtikçe eriyor' yorumları yapılan Yaşar Nuri Öztürk, '10-12 kilo fazlam vardı, onları verdim, şimdi iyiyim' dedi.

İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk, oldukça zayıflamış görüntüsüyle Halk TV ekranında canlı yayın programına çıkmıştı. nbsp;Geçtiğimiz aylarda bilinen hastalığı akla gelen Yaşar Nuri Öztürk hakkında Twitter'da "Gün geçtikçe eriyor" yorumları yapılıyordu. Bu söylentiler üzerine Yaşar Nuri Öztürk, '10-12 kilo fazlam vardı, onları verdim, şimdi iyiyim' dedi. İşte Yaşar Nuri'nin o sözleri;

'MERAK ETMESİNLER İYİYİM'

Hastalığım 2-3 yılda bir nezleden ibaretti. Hayat bizimle dalga geçti, kimse bana yakıştıramadı kanseri. Galiba stresti nedeni. Ama şimdi çok iyiyim. Hayat normal seyrine döndü. Eskiden 10-12 kilo fazlam vardı. Ameliyat sonrası bu kiloları verdim, şimdi normal kilomdayım. Sevenlerim merak etmesin, keyfim çok yerinde..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...