Yaralı taşıyan ambulans kaza yaptı

/ Kaynak: İHA
Yaralı taşıyan ambulans kaza yaptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da trafik kazasında yaralanan şahsı taşıyan ambulans kaza yaptı. Yaralı, başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Devteşti Mahallesi'nin Açıksu Caddesi'nde özel bir şirkete ait 63 YH 756 plakalı beton mikseri, Sinan T. yönetimindeki 63 E 1899 plakalı motosiklete çarptı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan ve motosiklette bulunan Yusuf Ç. ise, Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne götürülmek üzere 112 ambulansına yüklendi. 63 PP 207 plakalı ambulans, hastaneye 100 metre kala sürücüsü açıklanmayan 01 CAV 55 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada yaralanan olmazken, önceki kazada yaralanan ve ambulans içerisinde bulunan yaralı Yusuf Ç., olay yerine çağrılan başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.İlk kazada ölen Sinan Ç., Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralı Yusuf Ç.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...