Yaralı şahin, Hakkı Bulut şarkılarıyla kendine geldi

Düzenleyen:
Yaralı şahin, Hakkı Bulut şarkılarıyla kendine geldi

YAŞAM Haberleri

Aydın’da bir vatandaş tarafından bitkin halde tilkilerden kaçarken kurtarılan şahin cinsi yırtıcı kuş Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Hayvanı teslim eden vatandaş, "Hakkı Bulut'un kasetini dinleyince kendine geldi” dedi.

Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı kırsal Hamzallı Mahallesi'nde oturan 71 yaşındaki Recep Yener, kamyonetiyle portakal bahçesinden evine dönerken yol kenarında bir tilkinn şahine saldırdığını gördü. Aracını durduran Yener, tilkiyi kovalayıp bitkin haldeki şahini poşetle yakaladı. Evine bir süre baktığı kuşu, Nazilli Belediyesi önünde Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Yaşlı adamın bu esanda gözleri doldu. 
Yaralı şahin, Hakkı Bulut şarkılarıyla kendine geldi
"DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜM

 Recep Yener "Birer metre arayla uçup yere konuyordu. Bir müddet kovaladıktan sonra yakaladım. Zamanında çobanlık yaptım, hayvanın durumuna çok üzüldüm. Tilkiler kovalıyordu, onların elinden kurtardım. Hayvana önce su verdim. Arabanın içinde Hakkı Bulut'un kasetini dinleyince kendine geldi. Doğruyu söylüyorum, abartı yok" diye konuştu. Öte yandan, ekipler kuşu Hayvanları Koruma Derneğine götürdü.
Yaralı şahin, Hakkı Bulut şarkılarıyla kendine geldi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...