Yaralı olarak evine gidip kaza yaptığını söyledi

Yaralı olarak evine gidip kaza yaptığını söyledi

YAŞAM Haberleri

İnegöl'de kaza yapan genç, olayın şoku ile arkadaşının motosikletine binip evine gitti. Daha sonra kaza yerine dönsü ve yaralıların durumunu sordu.

Kaza, İnegöl'ün Esentepe Mahallesi Kanarya Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Emre Türkmen'in kullandığı 16 KJY 69 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Onur Gökçe'nin kullandığı 16 Y 9547 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Onur Gökçe ile diğer araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kazanın şoku ile aracından çıkan Onur Gökçe bu sırada olay yerinden geçen bir arkadaşının kullandığı motorsikleti alıp yakında bulunan evlerine giderek kaza yaptığını söyledi. Daha sonra tekrar olay yerine gelip diğer yaralıların sağlık durumunu soran Onur Gökçe, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırıldı. Sağ bacağında kırık bulunan vucudunda ezilme olan Gökçe'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaralı olarak evine gidip kaza yaptığını söyledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...