Yapımı 4 gün, yemesi 2 yıl sürüyor!
Düzenleyen:
Çağla Türk
YAŞAM Haberleri
Giresun'da taş fırınlarda pişirilip dört gün bekledikten sonra iki seneye kadar bozulmayan kuru ekmek golit, asırlardır yöre halkı tarafından tüketiliyor!
Giresun'da taş fırınlarda pişirilip dört gün bekledikten sonra iki seneye kadar bozulmayan kuru ekmek golit, asırlardır yöre halkı tarafından tüketiliyor!
Giresun'da taş fırınlarda pişirilip dört gün bekledikten sonra iki seneye kadar tüketilebilen kuru ekmek golit, asırlardır yöre halkının vazgeçilmediği lezzetlerden.
Yoğun olarak Şebinkarahisar ilçesinde üretilen golit birkaç kişinin imece çalışmasıyla yapılıyor.