Yalova'da korku dolu anlar! Tersane işçilerine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yalova'da korku dolu anlar! Tersane işçilerine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yalova Altınova'daki bir tersanenin işçilerine yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda 5 kişi yaralanırken çevrede büyük panik oluştu ve vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

 

Bir grup, tersanedeki işçilere silahla saldırdı. O korku dolu anlarda vatandaşlar çığlık çığlığa panik yaşadı. Altınova Tersaneler Bölgesi’ndeki bir firmanın işçileriyle aralarında husumet olduğu öğrenilen 4 kişilik grup tersane önüne araçlarıyla gelerek beklemeye başladı.

ÇIKIŞ VAKTİ SALDIRIYA GEÇTİLER

İşçilerin tersaneden çıkış yaptığı sırada araçlarında çıkan şüpheliler çalışanlara tabancayla ateş etmeye başladı. Saldırıda yaralanan 5 tersane işçisi Yalova Devlet Hastanesi ve kentteki özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

O ANLAR KAMERADA

Dakikalarca süren silahlı saldırı cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaşanan saldırı sırasında çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Polis saldırı sonrasında bölgeden araçlarıyla kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...