Virüs kaptılar! Aşı karşıtı karı koca aynı odada

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Virüs kaptılar! Aşı karşıtı karı koca aynı odada

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir'de sosyal medyadaki paylaşımlardan etkilenerek aşı olmayı reddeden Ömer ve eşi Pelin Süzen çifti, Covid-19 tedavisi gördükleri hastaneden “Biz yandık siz yanmayın. Aşı olun” çağrısı yaptı.

İzmir Karabağlar’daki bir markette kasiyerlik yapan Ömer Süzen (37) ile ev hanımı Pelin Süzen’e (34), geçtiğimiz günlerde Covid-19 teşhisi kondu. Karantinaya alınan üç çocuklu çiftten Ömer Süzen 15 Eylül’de, eşi ise 20 Eylül’de sağlık durumlarının kötüye gitmesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

Aynı odaya alınan Süzen çifti, solunum tedavisinin ardından iyileşti. Çocuklarının gözü önünde bayılınca hastaneye kaldırıldığını aktaran Pelin Süzen “Kendi annem ve babama da açıkçası ‘Bu aşıyı olmayın’ demiştim. Şimdi herkese ‘Ben yandım, size bir şey olmadan gidin aşınızı olun’ diyorum” dedi.

Virüs kaptılar! Aşı karşıtı karı koca aynı odada

Çift, aşılanma için sürenin dolmasının ardından hemen aşı olacaklarını aktardı.

Ömer Süzen ise “İnternetten ve çevremden etkilenerek aşı olmak istemedik, hastalığın bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum. Çok pişmanım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...