Van'da PKK'ya yataklık eden 3 kişi tutuklandı

/ Kaynak: AA
Van'da PKK'ya yataklık eden 3 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Van'ın Başkale ilçesinde PKK'ya yardım ve yataklık ederek, eleman temininde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

Başkale ilçesinde düzenlenen operasyonda PKK'ya yardım ve yataklık ederek, eleman temininde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkale'de bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları, eleman temin ederek vergi topladıkları iddia edilen A.B, M.L.Ö, S.B, ile L.A. adlı 4 kişi gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.B, A.B, ve M.L.Ö, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, L.A. serbest bırakıldı.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...