Van'da kaybolan Nehir Aslan'ın cesedi bataklıkta bulundu!

/ Kaynak: AA
Van'da kaybolan Nehir Aslan'ın cesedi bataklıkta bulundu!

YAŞAM Haberleri  / AA

Van'da 4,5 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan Nehir Aslan'ın cesedi evlerine çok yakın bir yerdeki bataklıkta bulundu.

Acı haber az önce geldi. Önce cesedin Nehir'e ait olabileceği iddiaları vardı ki, olay yerine giden baba kızını kıyafetlerinden teşhis etti. 4,5 ay önce kaybolmuştu 4 yaşındaki Nehir adeta herkes seferber olmuştu onun için. Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Babası son çare İstanbul'a gelmişti, kızını bulmak için ama olmadı. Minik Nehir'in cansız bedeni evinin 50 metre ilerisinde bir metre derinliğindeki bataklıkta bir vatandaş tarafından fark edildi.Durum once ailesine bildirildi. Bataklığın bulunduğu yere gelerek Nehir'i giydiği kıyafetlerden teşhis eden baba Erkan Aslan, jandarmaya haber verdi. Köye gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, Nehir'in bulunduğu yerdeki incelemeleri devam ediyor.
Van'da kaybolan Nehir Aslan'ın cesedi bataklıkta bulundu!
Olay

Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan 4 yaşındaki Nehir Aslan, 29 Ekim'de kaybolmuştu. Küçük kızın bulunabilmesi için mahalle ve çevresinde atlı birliklerle jandarma ve AFAD ekiplerince helikopter destekli yaklaşık 20 gün boyunca arama çalışması yapılmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...