Van'da kaybolan 4 yaşındaki Nehir'den haber var mı?

Van'da kaybolan 4 yaşındaki Nehir'den haber var mı?

YAŞAM Haberleri

Van'ın Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde yaşayan ve 15 gündür her yerde aranan 4 yaşındaki Nehir Aslan'dan haber var mı?

Van'ın Gürpınar ilçesinde 15 gündür haber alınamayan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları sürüyor. Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki küçük Nehir'in bulunmasına yönelik 15 gündür süren arama çalışmalarından halen sonuç alınamadı.İl Jandarma Komutanlığı, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile geçici köy korucuları ve vatandaşlar tarafından kaybolduğu günden bugüne kadar devam eden arama çalışmalarında, küçük kızın ayakkabıları dışında bir ipucuna rastlanmadı.İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Laboratuvarı ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada ise geçen hafta Aslan ailesine ait evlerde elde edilen birtakım bulgular ile küçük Nehir'in annesi Hatice ve babası Erkan Aslan'dan alınan örneklerin halen incelendiği öğrenildi.
##tgvideo##
Van'da kaybolan 4 yaşındaki Nehir'den haber var mı?
Nehir'in geçen yıl amcasının düğününde çekilen görüntüsü de yayınlanmıştı. nbsp;
Van'da kaybolan 4 yaşındaki Nehir'den haber var mı?
Daha önce yürütülen çalışmalarda Aslan ailesine ait eve yaklaşık 300 metre mesafede küçük Nehir'in ayakkabıları bulunmuştu.Ayakkabıların bulunmasıyla umutlanan ekipler, çalışmalarını söz konusu bölgede yoğunlaştırmış fakat bir sonuç elde edilememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...