Valilik duyurdu: Ankara'ya şiddetli yağış geliyor

Düzenleyen:
Valilik duyurdu: Ankara'ya şiddetli yağış geliyor

YAŞAM Haberleri

Ankara Valiliğinden, il bazında şiddetli yağış uyarısı geldi. Valilik, vatandaşları ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Ankara Valiliği, ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar olabileciğini duyurarak bu tür olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

GECE SAATLERİNDEN SONRA ETKİSİNİ ARTTIRACAK

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, son meteorolojik değerlendirmelere göre kentin kuzey ilçelerinde aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinden sonra etkisini artırarak, kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...