Üzerine füze atılan Mehmetçik'in soğukkanlılığı: Kaçmayın sakin olun

Üzerine füze atılan Mehmetçik'in soğukkanlılığı: Kaçmayın sakin olun

YAŞAM Haberleri

Sınır güvenliğine sağlamak için Suriye’de hain teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdüren Mehmetçik’in üzerine atılan füze karşısında sergiledikleri korkusuz tavır izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve terör koridoruna müsaade etmemek için Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütlerine bir an bile nefes aldırmayan Türk Silahlı Kuvvetleri bölgenin mutlak gücü haline gelmeye başladı. 

ÜZERLERİNE FÜZE ATILDI

Zaman zaman sızma girişimleri olan bölgede geçtiğimiz yıl Mehmetçik tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Çatışmadan çekilen görüntülerde teröristleri bombardıman altına alan Türk askerlerinin üzerine füze atılıyor.

“KAÇMAYIN SAKİN OLUN”

Bu sırada askerlerimizi sakinliği dikkat çekiyor. Füzenin atıldığını fark eden askerlere komutanın talimatı "Kaçmayın, sakin olun" oluyor.  Füzenin araca isabet etmesinin ardından askerlerimiz teröristlerin üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...