Uyuşturucudan tutuklanmıştı, beraat etti

/ Kaynak: İHA
Uyuşturucudan tutuklanmıştı, beraat etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da iş yerindeki dolabında 795 adet uyuşturucu hap ele geçince tutuklanan gencin yargılandığı mahkemece beraatine ve tahliyesine karar verildi.

Olay, Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda 28 yaşındaki C.B.'nin evine ve çalıştığı işyerine baskın düzenleyerek arama yaptı. Yapılan aramada işyerindeki dolapta 795 adet extacy uyuşturucu hap ele geçen C.B., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Yaklaşık 4 aydır tutuklu bulunan C.B.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. 'Uyuşturucu ticareti' suçundan hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istenilen C.B., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti C.B.'nin beraatine ve tahliyesine karar verdi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...