Uyuşturucu tacirleri 2 kişiyi rehin aldı: Evleri uyuşturucu deposu çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uyuşturucu tacirleri 2 kişiyi rehin aldı: Evleri uyuşturucu deposu çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenyurt'ta uyuşturucu satıcıları iki kişiyi silah zoruyla rehin aldı. Zanlıların elinden kurtulan kişiler durumu polise bildirerek ihbar etti. Harekete geçen polis ekipleri zehir tacirlerinin evine baskın yaptı. Evden 220 gram uyuşturucu ve silah çıktı.

Esenyurt Akevler Mahallesi’nde yaşanan olayda yabancı uyruklu S.H. Ve M.K. İsimli iki kişi, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahıslarca silah zoruyla rehin alındı. Bir süre sonra şahısların elinden kurtulan S.H. ve M.K. karakola giderek şikayetçi oldu. 

Harekete geçen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şahısların ikamet ettiği eve baskın yaparak olaya karışan yabancı uyruklu 3 şahsı gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ise evde 113 gram Metanfetamin, 105 gram kubar esrar, 1,8 gram kokain, 38 adet uyuşturucu hap, hassas terazi ve olayda kullanıldığı düşünülen iki adet tabanca ve iki adet bıçak ele geçirildi.

REHİN ALDIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ VİDEO ÇEKTİLER

Polis ekiplerinin baskın yaptığı evde rehin alınan şahısların pasaportları da bulunurken, evde yakalanan Suriye uyruklu üç şahıs, gözaltına alındı. Uyuşturucu satıcıları, karakoldaki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların telefonlarında yapılan incelemelerde ise uyuşturucu satıcılarının iki şahsı rehin aldığı o anların videosu çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...