Uykuda gelen ölüm 3 bebeği hayattan aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uykuda gelen ölüm 3 bebeği hayattan aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şişli’de evde annesiyle birlikte yatakta uyuya kalan 4 aylık Kayra bebek nefessiz kalarak hayatını kaybetti. Minik bebeğin ölüm aileyi mahvetti. Kayranın annesi sinir krizi geçirirken babası adeta yıkıldı. Amcasının yeğeni Kayra’nın tabutunu taşıması yürekleri dağladı. Bir acı haber de Aksaray ve Antalya'dan geldi. Tosun yaylasında yaşayan Muhammet Mustafa ile eşi Keziban İriş, 7 aylık Umut bebek yatağında ölü bulunurken Antalya'nın Kepez ilçesinden de iki aylık Cana bebek hayatını kaybetti.

İstanbul’da, dün saat 12.00 sıralarında Şişli Gülbahar Mahallesi’nde meydana gelen olayda Can çiftinin 4 ay önce doğan kız çocukları Kayra, gece saatlerinde annesiyle birlikte uykuya daldı. Ertesi gün 07.00 sıralarında tekrardan uyanan Kayra, annesinin emzirmesi sonrasında yeniden uyudu. Öğle saatlerinde çocuğunu bir türlü uyandırmayan annesi, nefes almadığını fark edince sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, minik Kayra’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bebeğinin öldüğünü duyan annenin sinir krizleri geçirerek bayıldığı öğrenildi. Komşuları ise o esnada işyerinde olan Kayra’nın babasına telefonla durumu haber verdi. Acı haberi aldıktan sonra koşarak eve gelen babası ise gördüğü manzara karşısında adeta yıkıldı. Haberi alan aile yakınları da olay yerine geldi.

Uykuda gelen ölüm 3 bebeği hayattan aldı

NEFESSİZ KALMIŞ

Olayın ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde ve minik Kayra’nın cansız bedeni üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda bebeğin nefessiz kalması sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor. Çalışmaların ardından bebeğin cansız bedeninin Adli Tıp Kurumu’nda incelenmesi için cenaze aracı çağırıldı. Olay yerine gelen cenaze aracındaki minik tabutu alan amcası evde yeğeninin cansız bedenini içerisine koydu.

MİNİK TABUTU YÜREKLERİ DAĞLADI

Amcasının minik tabutu kucaklayarak cenaze aracına koyması yürekleri dağladı. Cumhuriyet savcısı tarafından Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi morgunda incelenen minik Kayra’nın cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Uykuda gelen ölüm 3 bebeği hayattan aldı

BİR ACI HABER DE AKSARAY’DAN GELDİ

Aksaray’ın Tosun yaylasında yaşayan Muhammet Mustafa ile eşi Keziban İriş, 7 aylık bebekleri Umut Selam İriş'in yatağında hareketsiz olduğunu fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından bebeğin cenazesi, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Bebeğin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ANTALYA'DAN DA BİR  BEBEK ÖLÜMÜ GELDİ

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli aile, iki aylık kız bebekleri Cana Hasan’ın yatağında hareketsiz olduğunu fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Sağlık ekibi, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uykuda gelen ölüm 3 bebeği hayattan aldı

 

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...