Ustayı dostu sandı, karısını öldürdü!

Düzenleyen:
Ustayı dostu sandı, karısını öldürdü!

YAŞAM Haberleri

Bursa'da polis Bilal Ağır, eşini, kendisini aldattığını düşünerek sokak ortasında cinayet işledi. Polis, okul müdiresi olan karısı Yasemin Ağır'ı öldürdü, yanındaki Yahya A'yı da ağır yaraladı. Ancak bu kişi, kadının arkadaşı değil, okulda tadilat yapan usta çıktı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal Ağır (52), boşanma aşamasındaki eşi Yasemin Ağır'ı (45) bir aracın içerisinde erkekle görünce dehşet saçtı. Şahıs, aracın önünü kesip kurşun yağdırdı. Bir çocuk annesi kadın ölürken yanındaki Yahya A. ile o esnada yoldan geçen Şeyma Ü. (19) yaralandı.

Zanlı tutuklanırken karısının dostu olduğunu iddia ettiği Yusuf A. usta çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Yasemin Ağır'ın müdire olduğu Osmangazi'deki Sakarya Ortaokulu'nu tadilat ettirdiği, Yahya A'nın da bu işin başında bulunduğu belirtildi. Müdire ile ustanın malzeme almak için yapı markete gittiği aktarıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...