Unutulan Prens korkusundan kral olamıyor

Unutulan Prens korkusundan kral olamıyor

YAŞAM Haberleri

Time dergisi Prens Charles için 'Unutulan Prens' başlıklı bir yazı hazırladı. Krallığı hapishaneye benzeten Charles 'Tahta geçmek ağır bir yük' diyor.

ABD'deki ünlü haber dergisi Time, dünyada belki de taht için en uzun süre bekleyen insan olan Prens Charles'ı son sayısına kapak yaptı. Dergi kapak dosyası için "Unutulan Prens" başlığını kullandı. Yazıda Prens Charles'ın krallığa pek hevesli olmadığı ifade edildi. Yazıda, kral olması halinde şimdi sevdiği birçok işi yapamayacağı, krallığın Charles için "hapishane" gibi olacağı ifade edildi. Dosyayı hazırlayan Catherine Mayer, uzun süre İngiltere'deki kraliyet saraylarını ziyaret etti ve Prens Charles'ı takip etti. nbsp;Mayer, Prens Charles'ın tahtı ağır bir yük olarak gördüğünü yazdı. Mayer'e göre de Charles kral olacağı günü pek fazla düşünmemeye çalışıyor çünkü bu annesinin hayatını kaybettiği anlamına geliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...