Ünlü doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı

Ünlü doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Denizli’de ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, uzman çavuş tarafından sokak ortasında öldürüldü. Uzman çavuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’nden Acıpayam Devlet Hastanesi’ne atanan ve buradan ayrılarak Denizli’de kendi muayenehanesini açan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal uzman çavuş Musa Aktaş tarafından tabancayla öldürüldü.

BORÇ YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

Dr. Ünsal’ın hobi olarak beslediği atlara bakıcılık yapan Musa Aktaş’ın Ünsal’dan 15 bin TL borç aldığı ve doktorun bu parayı geri talep etmesi üzerine ikilinin tartışıyı ortaya çıktı. Birkaç gün önce doktorun evinde görüşen tarafların arasında husumet yaşandığı bugün de Musa Aktaş’ın konuşmak için Dr. Ünsal'ın Acıpayam’da at yetiştirdiği bahçe evine geldiği, ikili arasında çıkan tartışmanın büyüyerek silahlı kavgaya dönüştüğü ifade edildi.

UZMAN ÇAVUŞ TUTUKLANDI

Dr. Naim Ünsal’ın hayatını kaybettiği cinayet ilgili gözaltına alınan uzman çavuş Aktaş, emniyetteki işlemlerinin tamamlanması üzerine çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

Ünlü doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı

                                        

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...