Üniversitelilerin gezisi facia ile son buldu, 3 ölü var!

/ Kaynak: DHA
Üniversitelilerin gezisi facia ile son buldu, 3 ölü var!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karabük'ten Kastamonu'ya geziye giden üniversitelilerin bulunduğu arabanın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 3 oldu, 3 de yaralı var...

Karabük'ten Kastamonu'ya gezmeye giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobilin dönüşte başka bir otomobille çarpıştığı kazada ölü sayısı 3'e yükseldi. Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mevlüt Ekinci'den sonra aynı yaştaki üniversiteli Muhammet Derya ile 12 yaşındaki Serhat Gezer de hastanede hayatlarını kaybetti. Kaza, dün akşam saatlerinde Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi yakınında nbsp;meydana geldi. Karabük Üniversitesi'nde öğrenim gören Karabüklü 22 yaşındaki Sinan Gezer, kardeşi Serhat Gezer ile üniversiteden 3 arkadaşını da alarak dün sabah gezmek için Kastamonu'ya gitti. Dönüşte Sinan Gezer'in kullandığı 78 BG 169 plakalı otomobil, karşıdan gelen 58 yaşındaki Mehmet Özdemir yönetimindeki 78 AS 606 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada Sinan Gezer ile kardeşi Serhat Gezer, arkadaşları 23 yaşındaki Mevlüt Ekinci, aynı yaştaki Muhammed Derya ve Ezel Hurrumelili ile diğer aracın sürücüsü Mehmet Özdemir yaralandı. Araç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Derya, hayatını kaybetti. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Mevlüt Ekinci ve Serhat Gezer de sabaha karşı hayatlarını kaybetti. Diğer 3 yaralının hastanelerde tedavileri sürüyor.
Kazada ölen Muhammet Derya ve Mevlüt Ekinci'nin, Karabük Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi. Hastane morgunda otopsileri süren öğrencilerden Mevlüt Ekinci'nin Şanlıurfa, Muhammet Derya'nın da Denizli'ye gönderilerek toprağa verileceği belirtildi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...