Ümraniye'de dehşet! Polise, itfaiyeye ve vatandaşlara bıçakla saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ümraniye'de dehşet! Polise, itfaiyeye ve vatandaşlara bıçakla saldırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Ümraniye'de polis ekipleri, hacizli bir aracı bağlamak istedi. Buna sinirlenen sürücü, önce aracını yaktı sonra önüne gelene bıçakla saldırdı. Ekipler, zanlıyı vurarak etkisiz hale getirdi.

İstanbul Ümraniye ilçesi Dudullu'da saat 17.00 sularında dehşet verici bir olay yaşandı. Polis ekipleri, Necip Fazıl Bulvarı'nda şüpheli gördükleri bir cipi durdurdu. Yapılan kontrolde aracın hacizli olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine ekipler, aracı bağlamak istedi. Sürücü ise "Ben bu devlete vergi ödüyorum, arabamı bağlayamazsınız" deyip polislere direndi. Ardından da cipini ateşe verdi.

Alev alan aracı söndürmek için itfaiye çağrıldı. İtfaiye müdahalede bulunacağı sırada sürücü bıçakla etraftakilere saldırdı. Zanlı, polis tarafından etkisiz hâle getirildi. Şahıs hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Öldürülen şahsın kardeşi ise gözaltına alındı.

Görgü şahidi Şahin Acım "Ekipler aracı söndürmek istiyordu ancak zanlı bıçakla herkese saldırdı. Polislerin bir suçu yok. Kimseye bir şey olmasında diye müdahalede bulundu" dedi.

"UYARILARI DİNLEMEDİ"

Öte yandani İstanbul Valiliği konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Bütün uyarılara rağmen bıçak ile saldırmaya devam eden Y.G. adlı şahıs vurularak etkisiz hale getirilmiş, maalesef kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olay esnasında seken mermilerden 3 vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış olup, hastanede tedavileri devam etmektedir. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...