Ülkenin en hızlıları bir araya geldi: Ortalık toz duman oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Türkiye Drift Şampiyonası’nın İkinci Ayak Yarışı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Türkiye'nin en hızlı yarışçıları bir araya gelerek seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Bursa'da gerçekleşen ve Türkiye’nin en iyi drift sürücülerinin yarıştığı etkinliğe halk yoğun ilgi gösterdi. Sürücüler yetenekleriyle nefes kesti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Türkiye Drift Şampiyonası’nın İkinci Ayak Yarışı’nda Türkiye’nin en iyi drift yarışçıları hünerlerini gösterdi. İlk ayağının Kocaeli Körfez Pisti’nde gerçekleşen yarışta ikinci ayak Bursa Yunuseli Havaalanı’nda yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile TOSFED koordinasyonunda Yunuseli Havaalanı’nda yapılan Türkiye Drift Şampiyonası İkinci Ayak Yarışı’nda Türkiye’nin en iyi drift pilotları hünerlerini Bursa’da sergiledi. Sporcuların kapı kapıya mücadeleleri ile sezon boyunca nefes kesen görüntülere sahne olan Türkiye Drift Şampiyonlarının 1. Ayağı Kocaeli Körfez Pistinde gerçekleşirken ikinci ayak yarışları ise Bursa ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ülkenin en hızlıları bir araya geldi: Ortalık toz duman oldu

Drift yarışlarını görmek için ailecek Yunuseli Havaalanı’na akın eden vatandaşlar, “Yarışlar çok heyecanlı, keşke daha sık izleyebilme şansımız olsa. Ailecek ilk kez geldik, çocuklarımızla birlikte keyif aldık” şeklinde konuştu. İzleyicilerin ücretsiz olarak katılım sağladığı organizasyonda, dün sıralama turları yapılırken, bugün ise yarışlarla tamamlandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...