Uğur Kurt öldü, Uğur Kurt kimdir?

Uğur Kurt öldü, Uğur Kurt kimdir?

YAŞAM Haberleri

Yoğun bakımdaki Uğur Kurt öldü. Okmeydanı'ndaki saldırıda yaralanan Uğur Kurt hayatını kaybetti. Uğur Kurt kimdir?

Acı haberi Vali Mutlu verdi. Valinin Twitter'dan yaptığı açıklamada; "Okmeydanı Hastahanesi'nde tedavi gören Uğur Kurt maalesef kurtarılamadı, vefat etti. Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum." dedi. Okmeydanı'nda sabah saatlerinde çıkan silahlı çatışma sırasında ateşli silahla yaralandığı tespit edilen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Uğur Kurt (30)'un hayatını kaybetti.Yaralandıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Kurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Uğur Kurt'un hayatını kaybettiğini öğrenen aile yakınları, hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.Bu arada, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Okmeydanı Hastanesi'nde tedavi gören Uğur Kurt maalesef kurtarılamadı, vefat etti. Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Uğur Kurt öldü, Uğur Kurt kimdir?

Emniyet'ten Okmeydanı açıklaması
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Okmeydanı'nda meydana gelen olaylarda bir polis memurunun silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığı bildirildi.
Yapılan yazılı açıklama şöyle: "Okmeydanı'nda devam eden olaylarla ilgili olarak polise yapılan silahlı saldırıda (1) polis memuru daha ayağından yaralanmış olup; hastanede tedavisi devam etmektedir."
İstanbul Emniyet Müdürlüğü daha önce yaptığı açıklamada da "Okmeydanı'nda sabah saatlerinde bir vatandaşımızın yaralanmasını provoke etmeye çalışan şahıslar üzerinde yapılan uygulamada (2) adet pompalı tüfek ve (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Yine akşam saatlerinde Okmeydanı Şark Kahvesi bölgesinde güvenlik tedbiri alan emniyet güçlerine yönelik el yapımı parça tesirli (3) adet el bombası atılmış, (1)'i ağır olmak üzere (2) vatandaş, (1) emniyet müdürü ve (6) polis memuru yaralanmıştır." denilmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...