Üçüzlerin mama ve bezine asgari ücret yetmiyor

Düzenleyen:
Üçüzlerin mama  ve bezine asgari ücret yetmiyor

YAŞAM Haberleri

Eşinin 1.400 TL maaşla çalıştığını belirten Tuba Çiftçi, “700 lirayla mama alıyoruz geri kalanı kira ve beze gidiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Şanlıurfa’dan Antalya’ya taşınan Tuba ve Mehmet Çiftçi’nin, 5 yıl önce Bünyamin adını verdikleri bir çocukları oldu. Genç çift, ikinci çocukları için uzun süre tedavi gördü. Tedavi sonucu hamile kalan Tuba Çiftçi, doktorunun üçüz beklediğini söylemesi üzerine buruk sevinç yaşadı. Tuba Çiftçi, 3 ay önce ikisi erkek üçüzlerini dünyaya getirdi. Eşinin asgari ücretle bir fırında pide ustası olarak çalıştığını anlatan Tuba Çiftçi, bebekleri için aldığı 55 liralık mamanın iki günde bittiğini söyledi. Aylık ortalama 700 lirayı mama için verdiklerini aktaran Çiftçi “450 lira kirada oturuyoruz. Eşimin maaşı bebeklerin mama, bez ve kira parasına ancak yetiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Büyüklerimizden destek istiyorum. Komşularım mama ve bez getiriyor ama artık onlardan bir şey bekleyemiyorum. Yüzüm kalmadı” diye konuştu. ANTALYA 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...