Uçurumdan yuvarlandı, bir gün sonra sağ halde bulundu

Düzenleyen:
Uçurumdan yuvarlandı, bir gün sonra sağ halde bulundu

YAŞAM Haberleri

Sinop'ta, kayıp olarak aranan yaşlı adamın bir uçurumdan yuvarlandığı öğrenildi. Kayıp adam, 24 saat sonra bulunduğu alandan kurtarılıp hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

74 yaşındaki yaşlı adam, misafirliğe gitmek için çıktığı evine saatler geçmesine rağmen dönmeyince, ailesi endişelenerek ekiplere haber verdi. Her yerde aranan yaşlı adam ormanlık alanda yaralı halde bulundu. Talihsiz adamın uçuurmdan düştüğü öğrenildi.

Uçurumdan yuvarlandı, bir gün sonra sağ halde bulundu

ORMANLIK ALANDA YARALI HALDE BULUNDU
Sinop
Türkeli ilçesine bağlı Yeşiloba köyünde yaşayan Bayram Tanrıöver (71), Turhan köyündeki yakınına misafirliğe gitmek üzere evinden ayrıldı. Saatler geçmesine rağmen yaşlı adamın evine gelmemesinden dolayı şüphelenen yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. En son Turhan köyündeki yakınına misafirliğe gittiği öğrenilen Tanrıöver'in izini süren jandarma ekipleri, yaşlı adamı köyün ormanlık alanında yaralı halde buldu.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Jandarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından olay yerine gelen ambulansa taşınan Tanrıöver, Türkeli Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi.
Tanrıöver'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...