Twitter'da naklen kalp ameliyatı

- Güncelleme:
Twitter'da naklen kalp ameliyatı

Yaşam Haberleri

ABD'de 4 saat süren açık kalp ameliyatının tüm safhaları, Twitter'da naklen yayınlandı. Yazı, fotoğraf ve görüntülerle gelişmeler anbean dünyayla paylaşıldı. Ameliyatla ilgili 100'den fazla tweet gönderildi.

ABD'de Houston'da bulunan Memorial Hermann Northwest Hospital'daki doktorlar, rutin bir baypas ameliyatının tüm safhalarını insanlarla paylaştı.Görüntüler ameliyata liderlik eden Dr. Michael Macris'in başlığına yerleştirilen kamerayla çekildi. Ameliyat 57 yaşındaki bir erkek hastaya yapıldı, hastanın ismi açıklanmadı. nbsp;Ameliyatla ilgili 100'den fazla tweet gönderildi. nbsp;İlk tweette, "Uyarı! Muhteva çok çarpıcı olabilir ve kullanıcıların kuvvetli bir mideye sahip olmalarını gerektirebilir" denildi. "Dr.Macris hastanın göğsünü bıçak ve testereyle kesti" gibi mesajlarla da operasyonun tüm safhaları anlatıldı. Bu arada kalp ve vücudun çalışmasıyla ilgili faydalı bilgiler de verildi. nbsp;10 kişilik bir ekiple yapılan ameliyatın başarılı geçtiği, hastanın bir hafta içinde iyileşmesinin beklendiği ifade edildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...